C-Maud: MP vill utrota alla vägar

Det känns som att Maud Olofsson inte riktigt är trygg i sig själv. Hon kanske inte är nöjd med att stödjas av 1 procent av förstagångsväljarna? Här är i alla fall hennes senaste utspel i C-kampanjen Fuck fakta forever:
– Det finns två gröna partier, ett (MP, min anm.) som vill ha mer regler, mer krångel, som vill förbjuda bilar och som inte vill ha vägar – det vill säga inte vill ha ett modernt samhälle.

Maud har själv gjort sitt bästa för att bekämpa vägarna till ett hållbart samhälle, men undrar hur det i praktiken skulle gå till att utrota alla fysiska vägar? Om vi har ett väldigt långsiktigt perspektiv så kan i och för sig naturen sköta det själv, men annars skulle det ju skapa massor av arbetstillfällen och det borde väl Maud gilla? 🙂

Intressant? Andra om , , , samhälle, , ,

Etiketter:

2 svar to “C-Maud: MP vill utrota alla vägar”

  1. Joakim Larsson Says:

    Kollar desutom regionbudgeten för mp kontra c så satsar vi mer pengar på det finmaskiga vägnätet än dem. Dvs på landsbyggden.

  2. Myggsilning och kamelsväljning « Hållplats Hådén Says:

    […] väljer DN att inte skriva om att våra regeringspartier gång på gång använder rena lögner, trots att det borde tillhöra medielogiken. Istället spär de på fokuset att valet till stor del […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: