Klimatparti på gång?

Med tanke på det stora engagemang som klimatkrisförnekarna visar upp, så är det kanske bara en tidsfråga tills de bildar ett parti inför riksdagsvalet i höst?

Vad ska de annars rösta på?

Intressant? Andra om , , , ,

Fler: SVD, DN, NM, NM, AB, SN, SR, DN, GP, EX, CS, KB, UI, AT, KG, LB, KS, EM, FT, JF, SO, MF, SZ, KA, GU, CV, JD, JH, MF, SE, AK, MJV, EP

Etiketter: ,

5 svar to “Klimatparti på gång?”

  1. Erik Svensson, Göteborg Says:

    Tja, Europeiska Arbetarpartiet finns ju alltid. Att dom är bindgalna kanske inte spelar så stor roll.

  2. Jan Lindström Says:

    Fredrik R kommer att förlora med buller och bång i nästa val. Det blir självrannsakan i partiet och trender som finns i USA brukar dyka upp här – om än i mildare variant. Det betyder att Fredrik åker ut och ersätts av en mer klimatrealistisk politiker. Som IPCC och klimat”vetenskap”-skandalerna avlöser varandra (nu senast Amazondjungeln), så kan man räkna med att pendeln börjat svänga. Fredrik har däremot målat in sig i ett grönt hörn.
    Det behövs alltså inga nya partier. Sedan hoppas jag att demokratifrågan kommer i centrum igen så kanske vi kan får bort det enda icke-demokratiska partiet i riksdagen: miljöpartiet.

  3. Mållgan Says:

    ”maggie { den 26 januari, 2010 kl 15:51 }

    Christer L: Jag kan bara säga så mycket att det finns människor som funderar på en partibildning. I övrigt kan jag dessvärre inte säga något mer just nu.”

    http://www.theclimatescam.se/2010/01/26/klimatambassador-pa-kemistsamfundet/#comment-93000

  4. Peter Says:

    Jan Lindström: Jag tror inte det är så säkert att alliansen förlorar valet.. Ur ”klimatsynpunkt” är det dessutom bättre att ha dem i regeringsställning. Oppositionen är komplett skvatt galna när det gäller allt vad klimat heter..men vad har man väntat sig med Mp i gänget…

  5. Rädda Sverige,nu! » Nya partier en gros Says:

    […] Klimatparti på gång? « Hållplats Hådén […]

Lämna en kommentar